Toni Đerona (©Starsport)
Toni Đerona (©Starsport)

Toni Đerona bljuje vatru: Haotična organizacija, civili bez maski u redovima sa igračima

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.01.22. | 12:01

„Kako posle svega da igramo?“, poručuje iskusni španski stručnjak

Bilo je takvih situacija i ranije, kada se očekivalo da rukometaši naprave iskorak na velikom takmičenju. Ali minuli rad španskog stručnjaka Tonija Đerone ukazivao je da Orlovi mogu da budu senzacija. Uostalom, Srbija je silan uzlet demonstrirala i pobedom nad Francuskom.

Međutim, idiličnu situaciju u taboru naše selekcije pokvario je virus korona. Zbog pozitivnog nalaza prvi deo takmičenja propustiće golman Milosavljević, zatim Abutović, Nemanja Ilić, Zelenović. Krug zaraženih igrača po dolasku u Segedin proširio je iskusni srednji bek Đorđe Đekić.

Izabrane vesti

Orlovi sutra startuju protiv Ukrajine, a selektor našeg tima Toni Đerona razočaran je organizacijom takmičenja u Mađarskoj. Oglasio se i na Tviteru, poručivši da je veliko pitanja kako posle svega igrati rukomet.

„Organizacija Prvenstva Evrope je haotična. Civili bez maske čekaju na testiranje u istom redu sa igračima nacionalnih timova. Nema dovoljno PCR testova za sve timove, kasni se sa testovima. Neki još uvek čekaju na testiranje koje je bilo zakazano za 8.45. Rezultat svega toga je da su neki igrači već zaraženi. Kako posle svega da igramo“, napisao je Đerona.



tagovi

Toni Đerona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara